Kappersgevoel

Nieuws


uit de salon

Trends voorjaar/zomer 2017

Contouring
Lynn en Lisa hebben in Rotterdam een training gevolgd voor nieuwe contouring technieken, waarbij wordt gekeken naar hoe je gezichtsvorm het mooist uitkomt door middel van kleur- en kniptechnieken. Benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Kom snel langs voor persoonlijk advies! De collectie bevat zes nieuwe beigetinten en de techniek is geïnspireerd op het contouren uit de make-up wereld. De vorm van je gezicht is altijd het startpunt. Daarna volgen de kleurkeuze, kleurplaatsing, coupe en styling, om tot een look te komen die het best bij jou past.

Groen, groener, groenst
Het is weer tijd voor meer kleurrijke kleding en minder donker gestifte lippen. Dit voorjaar gaan we voor roze tinten op de ogen en blorange in het haar. Vind je blorange toch iets te weinig kleur en heb je het lef een stapje verder te gaan? Groen is in alle tinten en vormen in opkomst! Qua coupe is the Blunt helemaal hot! Een volle, botte lijn voor medium lengtes en ook een ongestileerde pony kan een mooie combinatie zijn.

Men, wat gaaf!
Als man met half lang haar ben je met het half opgeschoren kapsel (en dus lang bovenop) nog helemaal van deze tijd. Ook de Man bun is nog dit jaar nog een echte hit en laten we eerlijk zijn… Sommige mannen staat het ook ongelofelijk sexy.

Lisa gestart met opleiding
Master Of Color Expert

Vorig jaar is Lisa gestart met de opleiding Master of Color Expert. Bijna maandelijks maakt ze de rit naar Rotterdam om zich verder te specialiseren in zowel theorie als techniek op het gebied van haarkleuring. Deze bijna tweejarige opleiding is niet voor iedereen weggelegd dus wij zijn er bijzonder trots op dat Lisa geselecteerd is. Na het afronden van deze opleiding mag zij zich scharen onder de beste kleurspecialisten van ons land. Wij wensen Lisa heel veel succes en nodigen jou van harte uit om je laten te adviseren voor een prachtige kleur waar je het komende voorjaar en zomer veel plezier aan zult beleven.

NEVER OUT OF STOCK!Jouw favoriete beautyproduct bijna op? Op www.beautyballoon.nl vind je onze favorites en nog veel meer! Voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!