Kappersgevoel

Nieuws


uit de salon

De trends van dit voorjaar

 

Oké, 2018 is goed van start gegaan. We hebben ons door de koude maanden heen gesleept en zijn weer volop aan het dromen van de zon. Nu ben jij vast benieuwd naar welke trend goed bij jou past. Daarom maken wij het jou makkelijk en hebben alvast alle haartrends voor dit voorjaar op een rijtje gezet.

ÉÉN LENGTE? LET’S DO THIS!
Na jaren van lagen in ons haar lijkt hier dit voorjaar toch echt een eind aan te komen. We gaan voor lang haar op één lengte, botte lijnen, een bob of een lob. Om dit kapsel optimaal te verzorgen en te laten schitteren adviseren wij de OI OIL van Davines voor een schitterende glans en pluisvrije lokken.

MIDDENSCHEIDING? YES!
Terug van weggeweest: de middenscheiding! Hij is hot en kan dit voorjaar het beste gedragen worden met minder volume bovenop en een wat nonchalantere look in de lengte. Creëer deze look met de Your Hair Assistant Volume Creator van Davines. Dit fijne poeder breng je direct aan op de lengte van je haar om extra textuur toe te voegen.

HOT OR COLD?
Rosé, Nude, Mauve of Gold zijn dé kleuren dit voorjaar. Niet direct definieerbaar en voornamelijk zo natuurlijk mogelijk toegepast. Blijf dicht bij je eigen haarkleur en voeg een vleugje roze, blond of brons toe om tot een prachtig zacht resultaat te komen. In onze salon werken we met de producten van Wella Professionals waarmee je verzekerd bent van een levendige, volle haarkleur.

A MAN’S GOTTA DO WHAT A MAN’S GOTTA DO
Bij de mannen zien we dat de fade cut dit jaar doorzet: opgeschoren aan de onderzijde en lang bovenop. Accentueer hierbij je sterke punten. Krullen mogen gezien worden en volume zetten we extra aan voor een mooie volle coupe. Kies voor stylingproducten die je haar verstevigen en op z’n plek houden, maar toch natuurlijk ogen.

Van Eef & Haar naar BeautyBalloon

Na de opening van BeautyBalloon Skin in het Van der Valk Hotel in Nijmegen-Lent is in Nijmegen centrum (Van Welderenstraat 71) op 1 juni BeautyBalloon Hair geopend. Na de overname van de salon Eef&Haar in 2013 was de naamsverandering naar BeautyBalloon nu een logische stap. Een cosmetische ingreep in samenwerking met interieurarchitect Daphne Rossen (Daph) en reclamebureau Studio Voorhuis heeft ervoor gezorgd dat de salon helemaal klaar is voor de toekomst. Met deze twee vestigingen voorzien BeautyBalloon Nijmegen e.o. van mooi haar en een stralende huid.

Bezoek onze andere salons!Bezoek ook onze salons in Nijmegen Lent & Nijmegen Centrum? Op www.beautyballoon.nl vind je alle informatie!