Kappersgevoel

Onze merken

Wij werken met deze topproducten

Passie, expertise
en creativiteit...
dat is Kappersgevoel!

Davines


More Inside


Deze producten zijn eerlijke tools die hun eigen verhaal vertellen door hun eigenschappen en mogelijkheden, fluisteren gedachten geïnspireerd door hun functie, verheven tot bescheiden en discreet advies, dat gebruikt kan worden in het dagelijks leven.

Davines


Essential Hair Care


Essential Hair Care, de productlijn voor de dagelijkse haarverzorging die Davines het best vertegenwoordigt en alle waarden van het merk belichaamt is nu volledig vernieuwd, alle negen families.

Oolaboo


Luxury Hair Care


De haarverzorgingsproducten van oolaboo zijn geboren uit ervaring in ‘skin care technology’. Dit heeft als voordeel dat de haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar voor ons haar en onze hoofdhuid ook veel resultaatgerichter werken dan andere merken.

Oolaboo


Super Foodies


Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan.

cadeautip

Op zoek naar een mooi cadeau voor een verjaardag, jubileum of om zomaar iemand mee te verrassen? Geef een cadeaubon van Kappersgevoel! Een eigentijds cadeau dat kan worden gebruikt voor al onze behandelingen en producten.

Laat uzelf


inspireren..